Captain Phasmát nem az Ébredő Erőben látjuk utoljára

0 365

Kathleen Kennedy egy a Los Angeles Times-nak adott interjújában jelentette ki, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőben feltűnő, Gwendoline Christie által alakított Captain Phasma nem csupán egy vörösinges a gonoszok között, hanem nagyon is fontos szereplője az univerzum újraindításának, akinek karakterét a későbbiekben még jobban kibontják és fontos része lesz az eseményeknek.

Star Wars Kylo Ren Captain Phasma

“Nagy terveink vannak Phasmával. Ő egy igazi rosszfiú!” – mondta a Lucasfilm társelnöke a portálnak. A karaktert alakító Gwendoline Christie is megszólalt, aki elmondta, hogy azért is szereti a karaktert, mert Captain Phasma karaktere nem olyan nő, akit azért nézel mert jól néz ki, hanem azért, mert érdekes és amikor ránézel nem a női jegyeit keresed, hanem az embert. Ha jól emlékszünk Christie a Trónok harcában általa alakított Brienne of Tarth-ról is hasonlókat mondott. (Az már talán mellékes is, hogy Phasma karaktere eredetileg férfi lett volna és csak később döntöttek úgy Abramsék, hogy legyen nő.)

A színésznő egyébként a napokban a Vanity Fairnek állt modellt, ráadásul a Star Wars-béli karaktere által ihletett ruhakölteményben.

Gwendoline Christie mint Phasma kapitány