Carrie Fisher és Harrison Ford kapcsolata inkább tragikus volt, mint romantikus

0 691

Nem sokkal Carrie Fisher halála előtt jelent meg a színésznő önéletrajzi könyve, a Princess Diarist, amelyben elég kellemetlen dolgokról is ír a színésznő és amelyet most a The Verge újságírója nyálazott át, néhány kellemetlen részletért.

A könyvből kiderül, hogy Carrie Fisher egyáltalán nem volt felkészülve a Csillagok háborúja sikerére, ő maga is úgy gondolja, hogy többek közt a Star Wars hozta népszerűség is felelőssé tehető azért, hogy fiatalkorától kezdve egészen haláláig rengeteg betegséggel és fóbiával kellett megküzdenie és hogy majd 4 évtizeden át különböző drogokkal és alkohollal élt.

Carrie Fisher arról is részletesen ír, hogy hogyan alakult ki pár hónapos kapcsolata Harrison Forddal. A könyvében azt írja, hogy bár nem szerette az alkohol ízét, a stábbal való összejöveteleken rendszeresen leitatták, ami azért is kellemetlen volt számára, mert egyrészt ilyenkor “azt sem tudta mit csinál”, másrészt meg tulajdonképpen ő volt az egyetlen nő a bulin, így szinte mindenki bepróbálkozott nála.

Az egyik alkalommal Harrison Ford lépett a segítségére, aki miután elzavarta a Carrie körül legyeskedőket, beültette a színésznőt a kocsijába, majd csókolózni kezdtek. Harrison Ford ekkor már nős volt, sőt két gyerek apja, Carrie Fisher meg nála 14 évvel fiatalabb és részeg.

harrison_ford_carrie_fisher

Ezt követően 3 hónapig tartott a szexre épülő kapcsolatuk, de Carrie Fisher szerint ez nagyon egyoldalú volt, mert még ő fiatal fruskakánt halálosan szerelmes volt Harrison Fordba, addig Ford a nyilvános összejöveteleken tudomást sem vett a létezéséről.

Fisher könyvéből egyértelmű, hogy a színésznő fájdalmasan, reménytelenül szerelmes volt Fordba, és élete végéig nem tudott szabadulni a hatása alól. Évekig reménykedett, hogy elhagyja majd a feleségét miatta, és szeretni fogja őt. Fisher végig magát okolta, amiért nem tudta felkelteni Ford érdeklődését.

Korábbi könyveiben is nagyon őszintén írt életéről, ami nem volt túl boldog. Folyamatosan depressziótól szenvedett, többször volt a kábítószer rabja és túladagolásokat is átélt, megszállottan ügyelt külsejére de sokszor túlsúllyal küzdött, szüleitől elidegenedett, miközben Michael Jacksonhoz melankolikus barátság fűzte.