Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Charlize Theron öregnek érzi magát James Bondnak

Pedig a színésznő nemrég az Atomszőkében bizonyította be, hogy semmihez sem öreg.

0

Sokan változást szeretnének látni James Bond szerepében és nem egyszerűen arról van szó, hogy unják Daniel Craiget. Felröppent már színes bőrű színész (Idris Elba) és színésznők (Gillian Anderson, Charlize Theron) neve is a szerepre – most utóbbit meg is kérdezték az ötletről.

Theron a Cinemablendnek nyilatkozva elmondta, hogy szerinte nem ő a legalkalmasabb erre a szerepre, bár válaszából arra is következtethetünk, hogy csupán próbált nem tápot adni a pletykáknak.

“Ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyfelől imádom az ötletet, hogy az emberek a megszokottól eltérően gondolkoznak. És tudom, hogy sokan Idris Elbát szeretnék a szerepre. Szóval öröm látni, hogy az emberek túl tudnak lépni a megszokottakon, már ami magát a karaktert illeti. Nekem ez nagyon bejön. Szerintem nagyszerű dolog, hogy egyre több karaktert alkotunk ezen a műfajon belül nők számára is. Úgyhogy nagyon kedves az emberektől, ha rám is gondolnak. De én már vén vagyok, szóval James Bondnak is nagyon öreg lennék.”

Nem feltétlenül értünk egyet a színésznővel, hiszen még csak 42 éves, míg Daniel Craig idén tölti az 50-et. Sean Connery 53, Roger Moore pedig 57 volt, amikor utoljára láttuk őket James Bond szerepében.

 

Share This