Christian Bale szerint nem volt elég jó Batmanként

0 375

Christian Bale-t a mai napig a valaha volt legjobb Batmanként tartják számon, de a színész nem elégedett a saját teljesítményével.

batman

Bale a Yahoonak nyilatkozott arról, hogy ennyi évvel a szerep után mit érez.

Nem igazán sikerült véghezvinnem a trilógiában azt, amit szerettem volna. Chris Nolan megcsinálta, de úgy érzem, én nem. Batman egy nagyon-nagyon sötét és elcseszett karakter – erre akkor ébredtem rá, amikor először felvettem a jelmezt. Úgy éreztem, barom lennék nem kihasználni ezt és megmutatni, legbelül milyen egy rettenetes figura is ő. Azonban nem jött össze.

Bale szerint más is közrejátszott abban, hogy nem tudott kibontakozni, jó barátját, a Joker szerepéért posztumusz Oscar-díjjal kitüntetett Heath Ledgert hozta fel példának.

Joker

Heath felbukkant és egyszerűen tönkretette minden tervemet, mert egyértelművé vált, hogy Ő sokkal érdekesebb nálam, illetve annál, amit én csinálok.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy mennyire működik majd Ben Affleck és Jared Leto párosa, akik a hírek szerint a 2018-ban érkező, a Batman Superman előtt játszódó önálló Batman-filmben csapnak össze Batmanként illetve Jokerként.

Batman V Joker