Clementine is felbukkanhat a The Walking Dead sorozatban

0 5 417

A Telltale Games The Walking Dead videójátékát ismerők nagy kedvence Clementine (Clem), aki sem a képregényfüzetekben, sem a sorozatban nem szerepelt ezidáig, a játék nagy népszerűsége miatt azonban egyre szervesebb része lett a The Walking Dead univerzumának.

Nem véletlen hát, hogy újra meg újra előkerül a kérdés, hogy Clem felbukkan-e valaha a képregényben vagy a tévésorozatban? Eddig ugyanis az sem volt megerősítve, hogy egyáltalán van-e erre bármi lehetőség, kinél van Clementine karakterének tulajdonjoga stb…

A napokban ismét előkerült a téma, miután a Telltale Games megerősítette, hogy karakterük a The Walking Dead teljes univerzumának része. A Telltale azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azt, hogy Clementine felbukkan-e majd a tévésorozatban is. Ezt egyrészt lehet ők sem tudják még, másrészt meg addig is összeesküvés-elméletekkel lesz tele a sajtó, amíg nincs kategorikusan cáfolva egyik vagy másik feltételezés. De a lényeg, hogy Clementine-t nem külön kell kezelni, hanem ugyanahhoz az univerzumhoz tartozik, amelyhez Rick, Negan vagy éppen a Fear The Walking Dead főszereplői.

A már 8 évesen erkölcsi iránytűnek számító Clementine a videójáték sztorivonala szerint most 13 éves lehet, ennyi idősen pedig már tudnának mit kezdeni vele a sorozat alkotói, koraérettsége miatt nem csak töltelék szereplő le(het)ne, főleg hogy mostanság már sokkal harciasabb, mint az első játékokban.

Az éppen a napokban a 13-at betöltő Millie Bobby Brown-nak oda is lehetne adni a szerepet…