Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

COYOTE VS. ACME – Saját filmet kap a BOLONDOS DALLAMOK prérifarkasa

Valahol érthetetlen is, hogy a Warner Bros. miért nem küldi gyakrabban a Bolondos dallamok hőseit.

0

Miközben minden stúdió – így például a Warner is a DC-képregényeket feldolgozó filmekkel – gőzerővel építi a saját mozis univerzumát, kicsit érthetetlen is, hogy a Warner miért nem küldte moziba az elmúlt években a neki már meglévő, számtalan minden korosztály által imádott hőseiből álló univerzumát.

Mert hát valljuk be, ahogy például a Hihetetlen családra, úgy a Bolondos Dallamok (Looney Tunes) bármely hősének filmjére beülnénk felnőtt fejjel. A Warnerben ez csak most tudatosult és a mozikba is küldi a – folyton a Gyalogkakukkot üldöző – Prérifarkas történetén alapuló animációs mozifilmet.

Némi csavarral, a Prérifarkasnak ugyanis ezúttal nem (csak) a Gyalogkakukkal gyűlik meg majd a baja, hanem az ACME nevű vállalattal is, akinek a termékeinek köszönhetően állandóan kudarcba fullad a Kengyelfutó Gyalogkakukk utáni hajsza, hiszen a az ACME termékei a legtöbb esetben pont a Prérifarkast veszik célba.

A Coyote vs. Acme munkacímen futó mozifilm forgatókönyvét Jon és Josh Silberman (Mexifornia, Felhőtlen Philadelphia) írja, még a rendezői székben pedig az egyelőre cím nélküli Joker/Harley Quinn filmmel is szóba hozott páros Glenn Ficarra és John Requa (Rólunk szól, Afganisztáni víg napjaim, Focus – A látszat csal) foglalhat helyet, a Lego Batmant rendező Chris McKay produceri bábáskodása mellett.

Share This