Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Danny Boyle rendezheti meg a következő James Bond-filmet

A brit filmrendező még nem kapott hivatalos felkérést, de sajtóinformációk szerint az MGM stúdió nagyon szeretné, ha Danny Boyle rendezné a következő, 25. James Bond-filmet. A forgatókönyvön, a Trainspotting írója dolgozik.

0

Az már megvan, hogy hosszas huzavona után ötödjére is Daniel Craig alakítja majd a 007-es ügynököt, a következő James Bond-film rendezőjének személye körül azonban egyelőre csak találgatások vannak.

Variety filmes szaklap úgy értesült, hogy az MGM stúdió és az Eon nevű gyártó a Trainspotting-filmek, a Gettómilliomos és A partalkotóját szeretné a leginkább a kémfilm rendezői székében tudni. Hivatalosan azonban még nem keresték fel Danny Boyle-t. Na nem úgy a Trainspotting forgatókönyvíróját.

Annak ellenére ugyanis, hogy Neal Purvis és Robert Wade már hónapokkal ezelőtt elkészült a Bond 25 forgatókönyvével, az MGM stúdió most felkérte John Hodge-t, Danny Boyle házi forgatókönyvíróját, hogy állítson össze egy szkriptet, a stúdió pedig ezt követően fog majd dönteni, hogy melyik forgatókönyv alapján készíti el a filmet.

A Variety információi szerint, a 25. Bond-filmet egyébként nagyon szívesen elvállalná a rendező. Boyle neve pedig a 2012-es Skyfallnál és a 2015-ös Spectre – A fantom visszatér című résznél is felmerült már az MGM berkein belül.

Share This