David Fincher rendezheti a Z világháború folytatását

0 491

Marc Forster nagy meglepetést okozott 2013-ban, hiszen a közönség és a kritikusok a tetemes mennyiségű pótforgatások által kiváltott, megelőlegezett negatív hozzáállására gyönyörűen rácáfolva leszállított nekünk egy minden ízében kiválóan szórakoztató, hangulatos zombifilmet.

A Z világháború látványfilmként is megállta a helyét, ugyanakkor sikeresen értelmezte újra az élőhalottak mítoszát, aktualizálva azt a huszonegyedik századi körülmények függvényében.

A folytatás tervezete régóta lóg a levegőben, most azonban kisebb bomba robbant. Kiderült ugyanis, hogy ki lesz a projekt rendezője. Az illető nem más, mint a korábbi pletykák tárgya, azaz a nagy David Fincher! Tudjuk jól, hogy Brad Pitt színészi támogatásával nagy dolgokat vitt már véghez a direktor, hiszen kedvenceink között kirobbanthatatlanul ott van a Hetedik és a Harcosok klubja. Reméljük, Fincher és Pitt most is maradandót alkotnak.

A produkció hivatalosan még nem kapott zöld utat, ám ez vélhetően a közeljövőben megtörténik, ami azt jelenti, hogy a forgatás 2018 elején megkezdődhet.