Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Denzel tovább zúz A védelmező 2. előzetesében

Segítségre váró kuncsaft akad bőven, Mr. Washington pedig nem az a típus, aki cserbenhagyja az ártatlanokat.

0

A védelmező első részének végén, miután a rosszfiúkból vegyes hentespultot csinált, a jó öreg Denzel Washington fellőtte a hálózatra piaci rést betöltő védelmezőszolgáltatásának hírét. A folytatás előzeteséből ítélve bőséggel akadnak kuncsaftok.

 

Kicsit félő, hogy ez a franchise is az Elrabolva sorsára juthat, mert a trailer alapján nehéz megítélni a nyár végén érkező mű minőségét. Az egyszer biztos, hogy Denzel most is kőkemény lesz, ahogy az explicit erőszak-ábrázolás visszatérése is garantált.

Ütős, a műfaj jegyeit más stílusokkal való vegyülés nélkül magukon viselő akciófilmekre még mindig van igény, sőt, a műfajhibridizáció korában talán jobban, mint valaha, így igencsak várjuk Antoine Fuqua új rendezését.

Antoine Fuqua és Denzel Washington visszatérnek, hogy ismét rendező-színész felállásban szállítsák le az egészen ütős, akcióval és drámai töltettel egyaránt erősen operáló A védelmező folytatását.

Fuqua és Washington A védelmező első részén kívül együtt dolgozott a kultikus Kiképzésben és A hét mesterlövész című korrekt feldolgozásban is, így csapatuk összeszokottnak és megbízhatónak nevezhető.

Augusztus 16-án kiderül, hogy bizakodásunk jogos volt-e.

Share This