Doctor Strange újraegyesíti a Bosszúállókat?

0 447

Bár a Polgárháborúban láthattuk, ahogy egymásnak feszülnek Amerika kapitány és Vasember csapatai, a Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson és a főszereplőt alakító Benedict Cumberbatch most több érdekességet is elárultak arról, hogy hogyan kezeli majd ezt az ellentétet az univerzum új tagja, Doctor Strange.

Doctor Strange a Team Doctor Strange oldalán áll. Az ő feladata védelmezni a valóság szövetét. Mármint, más dimenziós fenyegetésekkel harcol, ami azért egy kicsit túlmutat olyan konfliktusokon, mint a Kapitány és Vasemberé. Szeretném azt hinni, hogy Strange mindkettejüknek segíteni fog ahelyett, hogy maga is elpártolna valamelyikükhöz.

mondta Benedict Cumberbatch.

Ezt a rendező Scott Derrickson azzal egészítette ki, hogy

Doctor Strange mindig a saját oldalán áll. Ez is része annak, amit annyira szerettem benne a képregényekben. Ez a magányos pozíció az egyike azoknak a dolgoknak, amik Doctor Strange-t Doctor Strange-dzsé teszik. Ő az őr a saját dimenziónk és a többi között, így nem igazán áll más oldalára – pusztán megvédi a világunkat olyan fenyegetésektől, amelyekre más nem lenne elegendő.

Strange a harmadik Amerika Kapitány-film alapjául szolgáló képregényben, a Polgárháborúban sem volt hajlandó oldalt választani, ellenben hatalmas része volt az Infinity Gauntlet történetnek, ami az Avengers: Infinity War, vagyis a következő Bosszúállók-film alapjaként is szolgál, amelyben ugyebár az univerzum leghatalmasabbika, Thanos ellen veszik fel a harcot a szuperhősök.

Doctor Strangeről nem mellesleg itt tudhat meg sokkal, de sokkal többet.

Forrás Marvel Magyarország