Donald Trump lett az USA következő elnöke

0 436

Az AP hírügynökség is megerősítette, immár biztos, hogy a mindenki által esélytelennek tartott, médiabohócnak is nevezett valóságshow-sztár, Donald Trump lesz az USA következő elnöke.

Az Associated Press szerint az USA 45. elnöke immár hivatalosan is Donald Trump, ráadásul nem hogy összekaparta a szükséges 270 elektori szavazatot, de az előzetes számítások alapján több mint 300-at be fog húzni. Ez pedig óriási meglepetés tekintve, hogy minden előzetes közvéleménykutatás, még ha szorosan is, de Clinton győzelmét hozta.

Kis háttérinfó, hogy Lady Gaga állítólag összeomlott Hillary Clinton backstageben, az énekes-színésznő ugyanis ott volt Hillaryvel, hogy mulasson egyet a győzelmi bulin.

Jelenleg pontosan így áll a szavazás:

Donald  Trump számtalan tévéműsor producere (The Apprentice, Miss Universe), 1991-ben pedig maga is Arany Málna-díjat kapott a Szellemképtelenség című film mellékszerepéért, amelyben egyébként egy cameo szerepben tűnt fel, akárcsak a Reszkessetek betörők 2-ben, a Kerge városban, a Kaliforniába jöttemben vagy a Zoolanderben. Ja és 7 évvel ezelőtt azt kérte, lőjék le, ha valaha is eszébe jutna indulni az elnöki székért.