Donald Trump megszivathatja Hollywoodot?

Ha a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump kiír valamit a Twitterére, valakiket mindig kitör a frász. Most éppen a hollywoodi rendezők és producerek kaptak a fejükhöz, mert Trump, aki nem tekinthető a kommunista Kuba legnagyobb rajongójának, olyasmit talált írni, hogy ha az ország nem lép a demokratizálódás útjára, felbontja az embargók enyhítéséről szóló szerződést.

Ez azért lenne nagy csapás Hollywoodban, mert a mesés tájakkal és olcsó munkaerővel csábító országban az utóbbi időben több jelentős produkció is forgott, többek a Vin Diesel nevével fémjelzett Halálos iramban 8, Michael Bay Transformers: Az utolsó lovag című gigafilmje, valamint sorozatok és kisebb költségvetésű drámák. Kérdés, korai-e még a félelem, mert Trump minden másnap azzal fenyeget, hogy felmond valamilyen egyezményt. Legutóbb az iráni atompaktum törlését lengette be, ami konkrétan veszélyeztetné a világbékét.

A témát alaposan körbejáró Hollywood Reporter azzal nyugtatgat, hogy megszólaltatja a kubai produkciós cégek fejét, Michael Pacinót, aki szerint nem kell aggódni, mert Trump végtére is üzletember, és biztos nem akar belerondítani olyan üzletekbe, amelyek milliárdos hasznot hoznak.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close