Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Durva fejlesztésbe kezdtek az X-Men univerzumában

0

Joe Carnahan jelenleg gőzerővel dolgozik a Bad Boys 3-on, de emellett az is kiderült, hogy a Szupercsapat és a Fehér pokol rendezője dolgozik a tervezett X-Force mozifilm forgatókönyvén is.

A Deadpool sikere után szinte azonnal felmerült, hogy a Deadpool – David Leitch által rendezett – folytatásával párhuzamosan elkezdenek dolgozni egy a szintén az X-Men univerzumban játszódó X-Force mozifilmen is, aztán a Deadpool 2 körül kialakult kisebb botrány miatt kissé háttérbe szorult a dolog, de most már tudjuk kin kell számon kérni, hogy hogyan áll a projekt.

Az X-Force film fontos tagjai lesznek majd Kábel és Domino, akik mindketten a Deadpool 2-ben mutatkoznak majd be, aminek a forgatókönyvébe meg Drew Goddard szállt be a napokban.

Egyébként óriási mozgolódás van X-Men fronton, annak ellenére, hogy az X-Men: Apokalipszis hatalmas kritikai hasalása után szinte mindenki temetni kezdte az univerzumot, sőt a Gambit mozifilm is parkolópályára került.

3 hete került képernyőre a Légió sorozat, amely X Professzor fiára, David Hallerre koncentrál, de az ABC-re is hamarosan érkezik majd egy szintén az X-Men univerzumban játszódó sorozat, amelynek az egyik főszereplője Jamie Chung lesz.

Emellett készül a The New Mutants mozifilm Josh Boone rendezésében, amely a tinikorosztályt célozza majd meg (erre Maisie Williamst szerződtették főszereplőnek a héten), sőt az Apokalipszisben Jean Greyt alakító Sophie Turner a napokban kikotyogta, hogy már dolgoznak a hetedik fősodrú X-Men filmen is.

És akkor azt még nem is említettük, hogy jövő héten érkezik a Logan, amellyel kapcsolatban friss információ, hogy James Mangold rendező a Twitteren erősítette meg, hogy nem lesz semmilyen stáblista utáni jelenet annak ellenére, hogy a rajongók nagyon várták Deadpool feltűnését.

Share This