Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Dwayne Johnson indulni akar a következő elnökválasztáson

Megirigyelte Arnold Schwarzeneggert?

Olyat mondott Dwayne Johnson, hogy egy kicsit mindenkiben bennszakadt a levegő. Kijelentette, nagyon valószínű, hogy 2020-ban indul az elnökválasztáson. A GQ magazinnak adott interjúban elárulta, nagyjából egy éve mocorog benne ez a gondolat.

Egyelőre nincs pontosan kidolgozott programja, de az az elve, hogy mindenkivel leül majd tárgyalni, azokkal is, akik nagyon nem értenek vele egyet. Ha pedig sokan nem értenek vele egyet, megfontolja, hogy lehet valami, amirõl neki nincs tudomása, és ennek jegyében újragondolja a stratégiáját. A jelenlegi elnökről, Donald Trumpról is óvatosan nyilatkozik, mondván, korai lenne még megítélni, mit csinál jól vagy rosszul, a muszlimellenes intézkedésekkel azonban határozottan nem ért egyet.

Johnsont tavaly Trump és Clinton stábja is megkereste, hogy támogassa elnökválasztási kampányukat, de nem állt be egyik jelölt mögé sem – talán már akkor is a saját indulása foglalkoztatta.

A fejlett izomzatú pankrátort legközelebb a Baywatch című klasszikus tévésorozat moziváltozatában láthatjuk, amelyben nem csupán a fuldoklókat menti meg, hanem egy összeesküvést is leleplez, amely az egész partvidék békéjét fenyegeti.

Close