Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ebből még Budapesten játszódó THE WALKING DEAD is lehet

Nemzetközi vizekre evezhet a The Walking Dead.

0

A The Walking Dead univerzummal kapcsolatban már korábban is felmerült a hír, miszerint újabb sorozatokkal terjeszkednének tovább, erre most Robert Kirkman, a képregények alkotója tett rá egy lapáttal.

Kirkman szerint könnyen elképzelhető, hogy a The Walking Dead oly módon építi tovább a saját világát, hogy nem csak az amerikai kontinensen mutatja be az apokalipszist.

“Erről már többször is szó esett, és a Fear The Walking Deadben láttunk Mexikóból is egy kicsit. Én a képregények világát nem akarom bővíteni, de nem lepődnék meg, ha a tévésorozat előbb-utóbb nemzetközi vizekre evezne.” – válaszolta Kirkman egy a Tumblr-en feltett kérdésre.

Mivel az nyilvánvalónak tűnik, hogy sem a Fear, sem a The Walking Dead szereplői nem váltanak majd kontinenst, az a valószínűbb, hogy valamelyik új sorozat, vagy minisorozat történetét vinnék új helyszínre, így pedig nagy lépést tehetnének az európai és ázsiai piacok további hódítására, hiszen pont olyan könnyen játszódhat az egyik új széria Pekingben, mint Budapesten…

Share This