Egy bátor szív: Lizzie Velasquez-sztori a TLC műsorán

0 478

Szombat este egy nem mindennapi emberrel találkozhatunk a TLC-nek köszönhetően. Szinte diagnosztizálhatatlan betegsége következményeként a 26 éves Lizzie Velasquez mindössze 26 kilót nyom. Éveken keresztül volt kitéve online zaklatásnak egy róla készült Youtube videó miatt. Most szenvedélyes aktivistaként harcol a hasonló sorsú emberekért.

Lizzie Velasquez TLC

A TLC Egy bátor szív: a Lizzie Velasquez-sztori című sorozata a lány szívszorító és megdöbbentő történetét meséli el nekünk. Lizzie 17 éves korában került reflektorfénybe egy Youtube-ra feltöltött videóval, amiben a világ lecsúnyább embereként bélyegezték meg. A videó és az ezernyi durva online komment szinte megsemmisítette a nagyon ritka szindrómában szenvedő, súlygyarapodásra képtelen lányt, akit ez az élmény inspirált, hogy segítsen másoknak. A sérelmeken és a támadásokon túllépve ma már motívációs előadó és népszerű vlogger.

A műsor lenyűgöző és elgondolkodtató, tele élettel és nyitottsággal. A sorozatban hallhatjuk Sara Bareilles “Brave” című számának átdolgozását és egy teljesen új számot is “Beautiful Girl” címmel. És nem véletlenül: Lizzie megállíthatatlanul harcol a hasonló helyzetben lévő emberekért, igazi szívügyének tekinti a motívációs turnéit.

?Ez az én célom, ezt akarom csinálni a hátralévő életemben. Szeretném azt hinni, hogy nem csak a saját, hanem mindenki történetét mesélem? ? mondja Lizzie.

A Lizzie Velasquez-sztori január 15-én este 21.00-tól látható a TLC-n.