Egy egészen más Zsivány Egyest kaptunk volna eredetileg

0 418

Amikor felröppentek azok a hírek, hogy a Disney újraforgatást rendelt el a zsivány Egyeshez, akkor a stúdió azt állította, hogy erre csaupán azért van szükség, mert szeretnék, ha kicsit viccesebb lenne a végeredemény, hiszen ők maguk túl sötétnek találják Gareth Edwards filmjét.

Hogy mennyire nem erről van szó, azzal kapcsolatban többek közt a Krennicet játszó Ben Mendelsohn is megszólalt az ügyben, és ő már egész mást mond. A Collider magazin interjújában a riporter arról érdeklődik, igaz-e, hogy létezik egy gyakorlatilag egészen másmilyen Zsivány Egyes is.

Mendelsohn azt feleli: a forgatás során egy csomó jelenetet többféleképpen is felvettek, hogy a vágószobában aztán majd lehessen válogatni a más és másmilyen verziók közül.„És mivel én láttam néhány verziót a legfontosabb jelenetek közül is, tudom, hogy léteznek döntően eltérő változatok közöttük.” Majd úgy folytatja, a felvett anyag és a végső verzió között óriási nagy különbségek vannak legalább húsz vagy harminc jelenetben. Hihetetlenül más lett volna úgy.”

Ezt támasztja alá a Joblo.com is: a portálnál belenéztek az eredeti látványtervekbe, amelyből úgy tűnik, eredetileg nem is egy, hanem két női főszereplő lett volna, és komoly szerepet kapott volna egy űrlény is.

star-wars-rogue-one-original-concept-art

Forrás Index