Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

EGY KUTYA HAZATÉR – Újabb szívmelengető könyvadaptáció érkezik

W. Bruce Cameron regényei úgy tűnik nem csak az olvasókat, hanem a filmek szerelmeseit is megvették kilóra.

0

Az Egy kutya négy élete után újabb Arany Pöttyös regény feldolgozása kerül a mozikba. Ashley Judd és Edward James Olmos lesznek a főszereplői a még éppen forgatási fázisban leledző filmnek. Ashley Judd neve ismerősen csenghet hiszen, a New York Times szerint ő volt az egyik színésznő, aki a Harvey Weinstein féle szexuális zaklatás áldozatává vált. A Sony gyártásában készülő film forgatókönyvének megírásában maga az író is szerepet vállalt. Elődjéhez hasonlóan (Az Egy kutya négy élete ) amelyért a Universal 190 millió dollárt zsebelt be, várhatóan ez a film is kasszasiker lesz.

Premier dátumot egyelőre még nem tudunk közölni a filmhez.

W. Bruce Cameron: Egy kutya hazatér

Fülszöveg:

Lucas Ray teljesen megdöbben, amikor az út túloldalán álló, elhagyatott épületből egy imádnivaló kiskutyus is előkerül, akivel azonnal egymásra találnak. Bár a házban, ahol depressziótól szenvedő, veterán édesanyjával él, tilos kutyát tartani, Lucas nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy hazavigye Bellát.

Bella megmagyarázhatatlan módon vonzódik Lucashoz, még akkor is, ha nem érti, mi szükség bizonyos játékokra, például a Nincs Ugatásra. Mivel a kutyát egyre nehezebb rejtegetnie a szomszédok elől, Lucas a munkahelyére, a Veterán Kórházba csempészi be. Bella itt azoknak tud örömet és megnyugvást okozni, akiknek a leginkább szükségük van rá.

Mivel Denverben tilos pitbullt tartani, az állatvédelmi felügyelet magával viszi Bellát, és Lucasnak nem marad más választása, mint hogy nevelőcsaládhoz küldje a kutyáját, amíg rá nem jön, mit tegyen. Azonban Bella, akit megvisel az elválás, nem hajlandó addig várni. Hiába áll közé és az embere közé a hatszázötven kilométernyi, veszélyes coloradói vadon, egy lehetetlennek tűnő és feledhetetlen kalandra indul hazáig.

Kiemelkedő történet a rendíthetetlen hűségről és a hihetetlen odaadásról. Az Egy kutya kalandjai egy gyönyörűen elmesélt, elbűvölő regény a köztünk és kedvenceink közt lévő elszakíthatatlan kötelékről. A szívnek e rendkívüli és üdítő utazása a szeretett bestseller, az Egy kutya négy élete stílusát idézi.

Share This