Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Egy szereplő nem tér vissza a THE WALKING DEAD 8. évadában

0

Heath és az őt alakító Corey Hawkins a tavalyi The Walking Dead évadban tűnt el a sorozatból, aminek az oka az volt, hogy a színész a 24: Újratöltvében töltötte be Kiefer Sutherland utódjának szerepét.

A The Walking Dead alkotói azonban biztonsági játékot játszottak és számolva azzal, hogy a színész újra felszabadul (tehát nem lesz folytatása a 24 spin-offjának), nem mutatták meg a hulláját, vagy az élőhalott verzióját, hanem egyszerűen “eltűntté” nyilvánították.

Most úgy állunk, hogy a 24: Újratöltve bár nem folytatódik, az október 22-én rajtoló 8. The Walking Dead évadban nem valószínű, hogy viszontlátjuk Heath-t.

“Csekély az esély rá, hogy Heath visszatérjen a mostani évadban. De azt határozottan kijelenthetem, hogy látjuk még őt a sorozatban, a karakter rajongói megnyugodhatnak, megtudjuk mi történt vele.” – árulta el a sorozat showrunnere, Scott Gimple.

Ez minden bizonnyal csak a 9. évadban történik majd meg, ami azért is érdekes, hiszen a Comic Conra kiadott előzetesből úgy tűnt a The Walking Dead 8. évada akár éveket is ugorhat az időben. Vajon Heath hogy kerül majd újra képbe ennyi idő elteltével?

Share This