Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Egyre izgalmasabbnak tűnik a JURASSIC WORLD 2

0

Egészen más irányba viszi el az új Jurassic World történetét Juan Antonio Bayona rendező, mint amire a nézők számítanak – árulta el Chris Pratt, a film főszereplője.

A spanyol rendező készített már kultikus horrort (Az árvaház), katasztrófafilmet (A lehetetlen) és horrorfantasyt (Szólít a szörny), és eredetileg ő vezényelte volna a Z világháború 2-t is, de nem tudott nemet mondani a Jurassic World producereinek. Pratt szerint Bayona újfajta vizualitást és mélyebb érzelmeket is hoz a produkcióba, mint a franchise korábbi filmjeiben megszoktuk, elősegítve ezzel a sorozat fejlődését.

Ráadásul új elemmel gazdagodik a Jurassic World világa: a második részben egy nagyszabású tengeralattjárós akciójelenet is helyet kapott. Ezt onnan lehet tudni, hogy szerződtették azt a színészt, aki a tengeralattjáró parancsnokát alakítja majd. Ha valakinek nem ismerős Kevin Layne neve, nem csoda, egyelőre csak kisebb szerepekben volt látható. A rajongók a tengeralattjárót az első részben látható rettentő tengeri szörnnyel, a Mosasaurusszal hozzák összefüggésbe, amelynek valószínűleg komoly szerep jut a folytatásban.

Az ősrajongóknak további jó hír, hogy Jeff Goldblumot is újra láthatjuk az új részben, Dr. Ian Malcolm szerepében.

Share This