Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Egyre nagyobb az esély a közös THE WALKING DEAD / FEAR THE WALKING DEAD epizódra

0

Bár ezidáig inkább elzárkóztak a Fear The Walking Deaddel való közös epizód kérdése elől a két sorozat alkotói, az idei Comic Con-on a kb. ezredszer is feltett kérdésre, már sokkal izgalmasabb választ adtak a készítők.

“Ez olyasvalami, amit mindannyian ki szeretnénk próbálni, és biztosak vagyunk abban is, hogy a rajongók imádnák. Ugyanakkor az egész meglehetősen bonyolult az időbeli különbségek miatt, szóval még alakulóban van a dolog.” – mondta Robert Kirkman.

Erre a panelt vezető Chris Hardwick megkérdezte, hogy “ezek szerint van rá esély?”, mire Kirkman egy “talán”-nal felelt…

Az időbeli különbségek azért is lehetnek fontosak, mert valószínűsíthető, hogy a The Walking Dead 8. évadában, vagy 8. évada után egy komolyabb időugrás következik (legalábbis, ha a képregényt követik) és ezt erősíthető a The Walking Dead 8. évados előzetesében bevillant kép is, amelyen jól látható, hogy Rick őszebb, mint eddig és a szakálla is sokkal hosszabb (persze ez valami fantáziálás eredménye is lehet, amellett, hogy a tévésorozat első képkockáira utal vissza). Mit gondoltok?

Share This