Együttlét 2. évad – A Duplass testvérek dramedy-je tovább folytatódik

0 225

Brett (Mark Duplass) és Michelle (Melanie Lynskey) egyre unalmasabbnak és kiszámíthatóbbnak találják hétköznapjaikat, ezért kényszeresen minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy több életkedvet tudjanak csempészni a szeretett családi fészekbe. Ám a házasságuk komoly válságba került, amit még inkább árnyal Michelle szorosabbra fűzött kapcsolata a gyermekét egyedül nevelő Daviddel (Joshua Ortiz). Kiderül, hogy a kölcsönös vonzalom csak egyetlen éjszakára kovácsolta-e össze őket, vagy megváltoztatja egész eddigi életüket.

EgyüttletII_keyart
Bár úgy tűnt Michelle nővére, Tina (Amanda Peet) boldog és problémamentes párkapcsolatban él a gazdag producerrel, Larryvel (Peter Gallagham), mégis láthatóan bosszantja, hogy a korábban az ő kegyeit kereső Alex (Steve Zissis) már más nő mellett találta meg a boldogságot az új évad első jeleneteiben. A humoros élethelyzetekkel és drámai párbeszédekkel egyaránt megspékelt sorozat második évadában is sokszor érezhetjük úgy, hogy tudunk azonosulni a szereplőkkel.

Az Együttlét II. évadának új részei február 22-től, hétfőnként lesznek láthatóak az HBO-n és az HBO GO-n. Az első epizód regisztráció nélkül elérhető az HBO GO oldalán.