Eleget tesznek a rajongói óhajnak a The Walking Dead 8. évadában

Andrew Lincoln as Rick Grimes, Chandler Riggs as Carl Grimes, Jeffrey Dean Morgan as Negan - The Walking Dead _ Season 7, Episode 16 - Photo Credit: Gene Page/AMC
0 26 394

Lassan három évada már, hogy a The Walking Dead az általam is kedvelt nem lineáris szerkezetre váltott, ami a hardcore The Walking Dead rajongók számára nem feltétlenül sült el jól, de úgy tűnik, hogy a következő évadra meghallgattatik a rajongói óhaj, ugyanis a 8. évadban felhagynak a félig-meddig filler epizódokkal, vagyis azzal, hogy egy-egy epizód csupán egy karakterrel foglalkozik.

Amikor a The Walking Dead végképp olyan lett, mint a LOST

Legalábbis ezt mondta a sorozat showrunnerje, Scott Gimple az Entertainment Weeklynek, aki elárulta, hogy a The Walking Dead 8. évadának epizódjai amolyan körkapcsolással játszódnak majd, vagyis egy-egy epizódon belül párhuzamosan láthatjuk a különböző helyszíneken zajló és különböző karakterekkel történő eseményeket – ezzel szeretnék felrázni a sokak szerint laposodó történetet és persze eleget tenni a rajongói óhajnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek akár visszatekintések a sorozatban

Glenn visszatérhet a The Walking Dead 8. évadában

Az AMC nem is olyan rég azt is bejelentette, hogy mellékszereplőből főszereplővé emeli ki a Jadist játszó Polyanna McIntosht, a Negan jobb kezét, Simont alakító Steven Oggot, illetve Enidet, vagyis Katelyn Nacont.

A 8. évad egyébként a Rick és Negan csapatai között zajló háborúról szól majd, korábban itt írtunk arról, hogy jöhet a következő évadban.

Mi jöhet a The Walking Dead 8. évadában?