Elkészülhet a DISTRICT 9 folytatása

Neill Blomkamp 8 évvel ezelőtt tört be a köztudatba District 9 című filmjével, igaz azóta nem sok számottevő dologgal tudott előállni, hiszen az Elysium – Zárt világ, vagy éppen a Chappie is felejthető alkotások lettek.

Aztán Blomkamp mégis a figyelem középpontjába került, hiszen egy minden eddiginél brutálisabb Alien-film alapjait kezdte el lerakni, egészen addig a pontig, amíg Ridley Scott ki nem találta, hogy inkább ő készítene folytatásokat a Prometheushoz (lásd Covenant), így Blomkamp Alien-terveit az asztal alá söpörte a FOX.

Blomkampot nemrégiben meginterjúvolták, és neki szegezték: most, hogy megnyitotta saját OATS névre hallgató stúdióját, várható-e, hogy visszatér-e a kezdeti sikerek irányába?

Valószínűleg nem. Ahhoz, hogy ezt meg tudjam valósítani, kapcsolatba kellene lépni a jogokat birtokló stúdiókkal. Az Oats Studios lényege, hogy a magunk urai lehessünk, és azt csináljunk, amit csak szeretnénk. Ami a District 9-t illeti, tervezek még egy filmet, ami ugyanabban a világban játszódik. Jó lenne újra a WETA-val dolgozni, ahogy maga a projekt is rohadt király lenne, ha megvalósulna, de bármi, aminek már van előzménye, az nem igazán illik bele abba, amit mi most ezzel az új céggel csinálni szeretnénk.

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close