Élő közvetítés a Való Világ 6-ból

Mivel RTLII még mindig kevesebb háztartásban van, mint amennyiben nincs, internet meg sokkal több háztartásban van, mint RTLII – ezért nem is olyan meglepő módon az interneten is követhetjük (ráadásul élőben), hogy mi is történik a Való Világ 6-ban.

A Való Villa ajtaja 2014 január 12-én nyit ki és rögtön hat szereplő költözik be (magyarán, ahogy a Big Brother esetében anno a TV2, ezúttal is a csatorna döntötte el ki szerepelhet a “valóságshowban”), majd január 13-17-ig, vagyis öt napon át egy-egy újabb villalakóval bővül a létszám.

Internetes közvetítések halomszámra várhatók (majd hivatkozzuk/beágyazzuk őket, de a legegyszerűbb ha a hivatalos oldalon követjük nyomon az eseményeket.

És persze vigyázat, a műsor nézése maradandó intelligenciakárosodást okozhat, szóval nem árt ellensúlyozni valami minőségi tartalommal is.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

8 thoughts on “Élő közvetítés a Való Világ 6-ból

  1. Az Élő közvetítés a már jól bevált 3 percenként megszakítjuk 1 órára üzemmódra kapcsolt .,ja így egy nagy szar!!!

  2. A leg szarabb az hogy a tv-ben kurva keves ideig sugarozzak es persze reklam is kel beles es fo hogy online eszaka lehetne nezni persze ha az orszagban vagy. 😛 kulfoldrol nem nezheted csak a tv-ben. hat szerintem a nagy B B a tv2-on jobb volt mert tobb ideig sugaroztak es hosszabban. SZAR AZ EGESZ !
    hajraaaaaa Simon!!! 😀

  3. jo volna legalabb online nezni mar delutantol ja es persze kulfoldrol is es nem csak azt a rovid osszefoglalot a tv-ben keso este, hiszen dolgozni is jarnak az emberek. sok idiota csinal egy musort amit a nezetseg erdekeben csinaljak. de azert korlatozzak azt. erdekes. mit nezzen rajta a nezo? a reklamot?

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>