Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Tényleg jönnek az élőszereplős STAR WARS tévésorozatok!

A Disney főnöke bejelentette, hogy hamarosan több olyan széria is elindul, ami a Star Wars történeteire épül.

0

Ha a Trónok harca alkotói által készített Star Wars-filmek, vagy a Han Solo-film nem pörgette fel eléggé a Star Wars-rajongóit, akkor a mostani hír sem fogja. Ellenkező esetben a szíved is kiesik a helyéről.

A folytatásos epizódok a Disney jövőre startoló streaming szolgáltatásán fognak elindulni, és a korábban már bemutatott Star Wars rajzfilmsorozatokkal ellentétben élőszereplősek lesznek.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy a tévésorozatokban melyik karakterek tűnnek majd fel, de valószínű, hogy főleg az eddigi filmek kevesebbet emlegetett szereplőivel fogunk találkozni, teljesen új történetekben.

“Fejlesztés alatt áll nem csupán egy, hanem néhány egyéb Star Wars sorozat, amelyeket kifejezetten a Disney streaming platformjára szánunk. Hamarosan fel is fedhetjük legalább az egyik ilyen sorozat mibenlétét, de mivel még nincs végleges megállapodás ezért egyelőre ezt nem tehetjük meg. Viszont úgy gondolom, hogy kiemelkedőnek fogják találni azokat az embereket, akik a tévés frontunk élén állnak.” – nyilatkozta Bob Iger, aki azt is hozzátette, hogy az első részek forgatását hamarosan el is kezdik!

A Disney még tavaly novemberben, amikor bejelentette, hogy elindítja a saját streaming szolgáltatását nem csak Star Wars, de élőszereplős High School Musical és Szörny Rt. sorozatokat is ígért. Lehet, hogy hamarosan ezek érkezését is bejelentik?

Share This