Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Előzetest kapott a SÖTÉT ELMÉK

Bár a legutóbbi Young Adult disztópia feldolgozások nem voltak túl sikeresek, továbbra sem hagytak fe a stúdiók azzal, hogy megtalálják az új Éhezők vidalát.

0

Az Alexandra Bracken Sötét elmék (Darkest Minds) című regényéből készült azonos című film még idén a mozikba érkezik.  A közeljövő Amerikájában a fiatal népesség 98 százalékát kiirtja egy vírus, a maradék 2 százalék viszont veszélyes képességek birtokába jut.

Egy ​nap titokzatos betegség üti fel a fejét, mely a tizenéves gyerekeket támadja. A kór gyorsan terjed, és félelmetes pusztítást végez. Csak kevesen maradnak életben. Ám amikor kiderül, hogy a megmaradt fiatalok mellékhatásként különleges, de egyben veszélyes képességekkel rendelkeznek, megkezdődik a „rehabilitációs táborokba” gyűjtésük, ahol kutatók és orvosok dolgoznak azon, hogy a gyerekek újra egészségesek legyenek. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben megy, hisz az elnök fiát már meggyógyították. És bár a közvélemény úgy tudja, hogy ezeket a helyeket a gyerekek megmentésére hozták létre, valójában kegyetlen eszközökkel próbálják féken tartani őket.

A Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2-3) által rendezett filmben Mandy Moore, Gwendoline Christie, Amandla Stenberg és Harris Dickinson kapták a főbb szerepeket.

Share This