Előzetest kapott Tilla új filmje, a ‘Tiszta szívvel’

0 315

Április 28-án kerül mozikba Till Attila második nagyjátékfilmje, a Tiszta Szívvel. Műfaja szerint akcióvígjáték, egy kerekesszékes bandáról szól.

tiszta_szivvel_sajto9

Két mozgássérült fiatal és egy vagány kerekessszékes bérgyilkos közösen a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik.

“Különböző alapítványok munkáját segítve sokfajta élethelyzetben találkoztam kerekesszékes emberekkel. Ezek a személyes találkozások inspiráltak, hogy bemutassak egy olyan történetet, amelyben egyszerre van jelen egy kerekesszékes fiú saját identitásával és a környezetével való küzdelme, és a fantáziavilága, amiben extrém módon, de helyre rakja az élete kihívásait.

Külön izgatott, hogy készüljön végre egy olyan film a mozgássérültek világáról, ahol nem színészek játsszák el az ő életüket, hanem saját maguk kapnak lehetőséget a szereplésre. Ahol valóban ők a hősök. Ebben a filmben a főszereplők a valóságban is fogyatékossággal élő emberek, akik a saját életüket, testüket, mondanivalójukat mutatják be egy különleges történeten keresztül.” – mondja a filmről Tilla.

https://www.youtube.com/watch?v=tj5I6tQ8CtA