Elspoilerezték a Batman Superman ellen legnagyobb csavarját?

0 180

Nagyon úgy tűnik, hogy Patrick Tatopoulos látványtervező a francia Premiere magazinnak adott interjúban csúnyán elspoilerezte a Batman Superman ellen egyik legnagyobb csavarját.

New-TotalFilm-batman-vs-superman-photo4

?Teljesen új módon fogjuk bemutatni a sztorit. Doomsday voltaképpen egy fejlődési szakasz. A rajongók valószínűleg ismerik a Superman halála sztorit, de ez most teljesen új módon lesz kezelve. Amikor a film a Batman v vagyis versus Superman nevet kapta, ez több szintet is takart. Superman nem lesz egyszerűen kinyírva. Láthatjuk, milyen átalakuláson megy keresztül, Lex ?védjük meg a világot? tervének részeként. Az eddig ismert Superman eltűnik, és átveszi a helyét egy másolat. Nagyon érdekes volt kitalálni, hogyan teremtsük meg Superman-t Zod-ból?. majd hogyan fejlődik ki ebből Doomsday.?

Ez alapján úgy tűnik, hogy Lex Luthor Zod holttestét felhasználva klónozza Supermant, majd a klón továbbfejlődve Doomsday-jé válik. Könnyen lehet ez a magyarázata annak, hogy az előzetesben látott Superman miért akarja minden áron levadászni Batmant.