Emilia Clarke lesz a Han Solo-film női főszereplője

Han Solo (Alden Ehrenreich) és Lando Calrissian (Donald Glover) után egy újabb fontos szereplőt szerződtettek le az önálló Han Solo mozifilmre, csak éppen azt nem tudjuk kit.

emilia_clarke

Az biztos, hogy a karaktert a Trónok harca Daenerys Targaryenje, Emilia Clarke fogja alakítani, aki a Terminator: Genisys-sel már megpróbálkozott egy blockbuster főszereppel (és ki is derült, hogy nem tud elvinni a hátán egy filmet). Most azonban biztosan tudjuk, hogy nem ő áll majd a film középpontjában, sőt igazából csak tippelni lehet, hogy kit fog eljátszani.

A legnépszerűbb elmélet szerint azt a Sana Starros nevű csempészt alakítja majd, aki egy rövid ideig Han Solo felesége is volt, ennek némileg ellentmond, hogy Starros karaktere eredetileg színes bőrű – bár nem ez lenne az első fehér holló a mozis univerzumban, de azért nem tennék rá sok pénzt, hogy a polkorrekt Star Wars bevállalna egy ekkora változást.

Így hát könnyen lehet, hogy egy egyelőre ismeretlen karaktert vezetnek majd be, ami tekintve hogy a Daisy Ridley-féle Rey is meghódította a rajongókat (és majd még csak most jön Felicity Jones Jyn-je) könnyen lehet, hogy utat talál a szívekhez.

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close