Emilia Clarke lesz a Han Solo-film női főszereplője

0 602

Han Solo (Alden Ehrenreich) és Lando Calrissian (Donald Glover) után egy újabb fontos szereplőt szerződtettek le az önálló Han Solo mozifilmre, csak éppen azt nem tudjuk kit.

emilia_clarke

Az biztos, hogy a karaktert a Trónok harca Daenerys Targaryenje, Emilia Clarke fogja alakítani, aki a Terminator: Genisys-sel már megpróbálkozott egy blockbuster főszereppel (és ki is derült, hogy nem tud elvinni a hátán egy filmet). Most azonban biztosan tudjuk, hogy nem ő áll majd a film középpontjában, sőt igazából csak tippelni lehet, hogy kit fog eljátszani.

A legnépszerűbb elmélet szerint azt a Sana Starros nevű csempészt alakítja majd, aki egy rövid ideig Han Solo felesége is volt, ennek némileg ellentmond, hogy Starros karaktere eredetileg színes bőrű – bár nem ez lenne az első fehér holló a mozis univerzumban, de azért nem tennék rá sok pénzt, hogy a polkorrekt Star Wars bevállalna egy ekkora változást.

Így hát könnyen lehet, hogy egy egyelőre ismeretlen karaktert vezetnek majd be, ami tekintve hogy a Daisy Ridley-féle Rey is meghódította a rajongókat (és majd még csak most jön Felicity Jones Jyn-je) könnyen lehet, hogy utat talál a szívekhez.