Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Emlékeztek még a The Walking Dead első zombijára?

0

Bár a Fear The Walking Dead kissé megkavarta az idővonalakat a The Walking Dead univerzumban és ha az univerzum időszámítását nézzük akkor a Fearben látott Gloria nevű drogos csaj volt az első fertőzött, azonban öt évvel ezelőtt egy bizonyos Addy Miller nevű 10 éves kislány volt az, aki Teddy mackóját szorongatva szembe találta magát Rick Grimes.

Eddy Miller azóta 15 éves lett, még mindig színészkedik, nemrég például a Charlize Theron nevével fémjelzett Sötét helyekben láthattuk, de a horrorral sem hagyott fel, hiszen hamarosan láthatjuk a Night of the Living Dead: Genesis-ben és a The Devil’s Tree-ben is, de egyelőre nem indult be úgy a a karrierje, mint szeretné.

A fiatal színésznő a napokban elmondta, hogy nagyon élvezte a szerepét a The Walking Deadben, de akkor még természetesen fogalma sem volt arról, hogy ez a show ennyire népszerű lesz. Azt is elmondta, hogy akkori fejel undorítónak talált mindent, még tükörbe nézni is alig mert annyira rémisztő volt a sminkje – de ez azóta persze már megváltozott, tavaly Halloweenkor például pont zombinak sminkelte magát.

Túlélési tanácsokat is osztott zombiapokalipszis idejére, azt mondja, ha beüt a járvány fel kell mászni egy fára, vagy el kell utazni egy szigetre, gyorsan le kell ölni az összes zombit, aztán már nyugodtan lehet aludni, a zombik úgyse tudnak repülni és úszni sem.

A legfrissebb hírek a The Walking Deadről ide kattintva olvashatók.

Share This