Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Emma Watson dekoltázzsal promózza A szépség és a szörnyeteget

1

Hamarosan bemutatják A szépség és a szörnyeteg legújabb változatát, amelyben Emma Watsoné a női főszerep. Ahogy az lenni szokott ennek apropóján nem csak a filmes szaklapok és magazinok, de a női (és férfi) magazinok is találnak apropót arra, hogy beszámoljanak a közelgő premierről – persze ezt úgyis nézhetjük, hogy a stúdió fizeti be magát, hogy ott is megtolja kicsit a filmet.

Szóval Emma Watson és A szépség és a szörnyeteg premierje is ezt az utat járja meg, a színésznő egy az eddig mutatott személyiségét tekintve nagyon merész villantással jelentkezett a Vanity Fair Insta-oldalán, amelyeket majd további fotók is követnek a magazin következő számában.

Persze a fenti fotó még bőven a jó ízlés határain belül van, ami nem is meglepő, hiszen Watson mindig is elítélte a magamutogatást.

“Személy szerint egyáltalán nem gondolom, hogy ez annyira szexi. Mi olyan szexis azon, ha azt mondom: itt vagyok, kipakoltam a mellemet, miniszoknyát húztam…nézd meg mindenemet! Az én véleményem arról, mi a szexi, hogy a kevesebb több. Minél kevesebbet mutatsz, az emberek annál kíváncsibbak rád” – mondta 2009-ben az akkor 18 éves Emma Watson.

Share This