Ennél világosabb üzenetet nem is küldhetne a DC a Marvelnek

1 422

Ha Christopher Nolan Batman trilógiáját nem vesszük figyelembe, akkor a DC eddig nem igazán tudott labdába rúgni a Marvel mozis szuperhősuniverzuma mellett.

[KGVID width=”700″ height=”420″]http://filmsor.net/wp-content/uploads/2016/02/fuck-marvel.mp4[/KGVID]

Az idei évben azonban minden megváltozhat, hiszen a DC karakterei ellepik a mozikat, a márciusban érkező Batman Superman ellen, majd az augusztusban a mozikba kerülő Öngyilkos osztag lesznek a DC mozis univerzumának az első ékkövei.

Ehhez persze a Marvelnek is lesz egy-két szava (lásd a szóló filmnek nehezen nevezhető Amerika kapitány: Polgárháború és az azt követő filmek), így a DC-nek nagyon komoly kampányt kell tolnia ahhoz, hogy leverje a mozikba egyeduralkodó rivális képregénystúdiót. Bár a tervek legalább ilyenek:

dc vs marvel

Ezért is kár, hogy nem az ő fejükből pattant ki az a remek médiahack, amelyet lelkes DC-rajongók eszeltek ki, mégpedig, hogy elég világos üzenetet küldenek a rivális stúdiónak a két idén a mozikba kerülő film főhősein keresztül.

De persze van ennél sokkal, de sokkal jobb is, de mindenképpen kiemelnénk, hogy csak lelkes és nagy gondossággal készülő photoshopról van szó.

Ben Affleck Henry Cavill Fuck Marvel Jared Leto Margot Robbie Fuck Marvel