Érkezés – Végső előzetest kapott az év scifije

Az Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker és Michael Stuhlbarg főszereplésével érkező filmhez most megérkezett a végső előzetes, amit megdobtunk még egy új magyar feliratos előzetessel is.

0 297

Denis Villeneuve Érkezés című filmje nem csak azért várós, mert első ránézésre az év sci-fije, hanem azért is, mert merőben eltér a rendező eddigi filmjeitől (Felperzselt Föld, Fogságban, Sicario, Ellenség), ami előrevetítheti mennyire lesz képes ellátni a rendezői feladatait a 2017 októberében érkező Szárnyas fejvadász folytatásban, a Blade Runner 2049-ben.

Az Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker és Michael Stuhlbarg főszereplésével érkező filmhez most megérkezett a végső előzetes is, amit megdobtunk még egy új magyar feliratos előzetessel is.

A film hivatalos sztorija: Végre megtörtént! Találkozunk az idegenekkel. A Föld jó néhány pontjára titokzatos, óriási tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Megpróbálják felvenni a kapcsolatot a vendégekkel, de a háborúra is felkészülnek.

A csapatnak több civil tagja is van, az egyikük nyelvész (Amy Adams), akinek az a dolga, hogy segítse a földiek és az idegen lények kommunikációját. Ő is behatol az egyik űrhajóba, ő is ott van, amikor először találkozik ember egy másik világ küldöttével… és ettől kezdve látszólag egyre gyakrabban irányítja ő az eseményeket – miközben ő is sodródik. Víziók, emlékképek kísértik, melyek valamiképpen összefüggenek az emberiség legnagyobb kalandjával, amiről még senki nem tudja, hogy békét hoz-e vagy háborút.

Az Érkezés november 10-től látható a magyar mozikban!