Érveléssel is bizonyítjuk miért Ő hal meg a The Walking Dead 7. évadában

1 2 309

Tegnap mutattunk egy posztot, amelyben a The Walking Dead 7. évados nyitójelenete alapján megállapítottuk, hogy ki az, akit Negan agyoncsap Lucillel. Közben az Uproxxx-on is megjelent egy érvelős írás, amelynek szerzője szépen levezeti, hogy miért az hal meg, akire mi is gondoltunk.

Na szóval Dustin Rowles érvelése az alábbi elemekre épül.

Először is itt egy születésnapi videó egy születésnapi videó, amit a The Walking Dead stábja készített Demi Lovatonak. Ebben az augusztusi videóban Rick, Eugene, Daryl és Glenn köszönti a 24 éves énekesnőt.

Rowles szerint ez bizonyíték arra, hogy mind a négy karakter túlélte a Negannel való találkozást. Egyébként éppen a héten jött a hír róla, hogy a 7. évad utolsó jeleneteit forgatják, bár emeljük ki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy időrendi sorrendben vették fel az epizódokat.

Michael Cudlitz, vagyis Abraham korábban egy interjúban mondta el, hogy Abraham és Negan története még nem ér véget, ebből Rowles arra következtet, hogy Abraham is túléli az első találkozást.

Az indoklás szerint Aaron, Sasha és Rosita nem elég fontos szereplők, nem közönségkedvencek, így a haláluknak sem lenne súlya. Márpedig Greg Nicotero korábban azt nyilatkozta, hogy nagy veszteségként fogják megélni a rajongók ennek a karakternek az elvesztését.

Marad Michonne és Maggie.

maggie-negan

Az uproxx.com szerkesztője szerint Michonne biztos nem fog meghalni. Az indokával mondjuk lehetne vitatkozni, de szerinte egyszerűen egy érinthetetlen karakterről van szó. Mi ehhez hozzátennénk, hogy valóban elég önismétlő lenne, ha Rick egy újabb csaja halna meg ilyen rövid időn belül.

Marad hát Maggie. Az ő halálának lenne súlya, főleg hogy várandós, ráadásul igen erős karakterfejlődésen menne át ennek köszönhetően Glenn.

Carlról nem tesz említést a cikk, de mivel Carl és Negan kapcsolata igen különleges a képregényekben, érdekes döntés lenne, ha a sorozat alkotói úgy döntenének, hogy Carlnak kell mennie.