Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

És akkor a BETTER CALL SAUL utoléri a BREAKING BAD-et

Na nem kritikai értelemben, arra nem kellett 4 évadot várni, már az első évadban nyilvánvaló volt.

1

A harmadik évad fináléjának tragikus eseményei után egyértelművé vált, hogy egyre súlyosabb témákat feszeget majd a széria és egyre hangsúlyosabbá válik Saul Goodman karaktere James McGillével szemben, ám most a Comic-Conon a Better Call Saul készítőpárosa, Vince Gilligan és Peter Gould megerősítették, hogy a negyedik etapban lesz egy mellékszál, ami direkt a Breaking Bad eseményeihez kapcsolja az előzménysorozatot.

“Idén rálépünk végre arra az útra, ami Walter White korszakához vezet. A negyedik évad nagyon sok értelemben hasonlítani fog majd a Breaking Badhez: grandiózus eseményekkel lesz tele, és bár igyekeztünk a feszültséget komikus pillanatokkal feloldani, ezekből jóval kevesebb lesz, mint ahogy azt a közönség megszokhatta ezidáig.”

A készítők emellett mintha azt sugalmazták volna, hogy egykori ikonikus karakterek is feltűnhetnek a közeljövőben, például a Dean Norris által életre keltett Hank Schrader – igaz ha így is lesz, ő az előzetesben nem kapott helyet. De így is letaglózott minket, amit láttunk:

A Breaking Bad 10. évfordulója alkalmából egyébként készült egy nagyon vicces kis szkeccs Aaron Paul és Bryan Cranston főszereplésével, amelyben még a sorozat feltámasztása is felmerül, mint téma. És ennek Bryan Cranston nagyon megörül…

Share This