Ettől csak még jobban várjuk a Twin Peaks 3. évadát

0 322

2017 első felében érkeznek a Twin Peaks új részei, de egyelőre még nagyon kevés információ szivárgott ki arról, miről is fognak szólni az új epizódok. Némileg tisztulhat a kép a magyar nyelven is megjelenő felvezető könyvből, a Twin Peaks titokzatos történetéből, amely idén októberben jelenik majd meg.

A könyv is titokzatos:

A magyar kiadó, az Athenaeum közlése szerint az amerikai Flatiron Books a könyvszakmában szokatlan kéziratbiztonsági és titoktartási felelősségvállalás mellett adta át a művet. Leghamarabb egy héttel az amerikai megjelenés előtt (október 18.) tehetők közzé először konkrét információk a regény tartalmáról.

A kéziratot a kiadó elzárva tartja, a műfordítón (Veres Mátyás) és a szerkesztőn (Szabó Tibor Benjámin) kívül a könyv műszaki előkészítésének megkezdéséig más nem láthatja a szöveget.

A szereplőgárda már nyilvános, és elég impozáns, mint ahogy a zenei közreműködők névsora (Trent Reznor, Sky Ferreira, Eddie Vedder) is jót sejtet. Az első teaserben azonban egyedül az eredeti zenét szerző Angelo Badalamenti látható csak Laura Palmer képmásával együtt.