Ettől csak még jobban várjuk a Twin Peaks 3. évadát


2017 első felében érkeznek a Twin Peaks új részei, de egyelőre még nagyon kevés információ szivárgott ki arról, miről is fognak szólni az új epizódok. Némileg tisztulhat a kép a magyar nyelven is megjelenő felvezető könyvből, a Twin Peaks titokzatos történetéből, amely idén októberben jelenik majd meg.

A könyv is titokzatos:

A magyar kiadó, az Athenaeum közlése szerint az amerikai Flatiron Books a könyvszakmában szokatlan kéziratbiztonsági és titoktartási felelősségvállalás mellett adta át a művet. Leghamarabb egy héttel az amerikai megjelenés előtt (október 18.) tehetők közzé először konkrét információk a regény tartalmáról.

A kéziratot a kiadó elzárva tartja, a műfordítón (Veres Mátyás) és a szerkesztőn (Szabó Tibor Benjámin) kívül a könyv műszaki előkészítésének megkezdéséig más nem láthatja a szöveget.

A szereplőgárda már nyilvános, és elég impozáns, mint ahogy a zenei közreműködők névsora (Trent Reznor, Sky Ferreira, Eddie Vedder) is jót sejtet. Az első teaserben azonban egyedül az eredeti zenét szerző Angelo Badalamenti látható csak Laura Palmer képmásával együtt.

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close