Exek és szeretők - James Gandolfini utolsó filmje

Exek és szeretők – James Gandolfini utolsó filmje

Ha már muszáj búcsúzni, búcsúzzunk vidáman.

Exek_es_szeretok_jelenetfoto (3)

James Gandolfini a halála előtt nem sokkal forgatott egy kedves, játékos komédiát. Az Exek és szeretők (Enough Said, hazai bemutató: december 5.) egy nehezen induló szerelemről szól, melybe alaposan belekavar az elvált, és új életet kezdeni próbáló férfi volt felesége. Gandolfini filmbeli új szerelmét a sok sikeres tévékomédiából ismert Julia Louis-Dreyfus játssza.

– Az volt a csodás Jamesben – emlékezett a nagy sikerű amerikai filmpremier után a színésznő a partnerére –, hogy egyrészt egy jószívű óriás volt, másrészt egy önbizalom-hiányos kisgyerek. Folyton azt mondta forgatás közben, hogy nem neki kellene játszania ezt a szerepet „Én nem az a srác vagyok, aki a film végén megkapja a csajt – mondogatta. – Hívjátok Clooney-t, játssza inkább ő.”

Ezt is olvasd el!

  • Exek_es_szeretok_jelenetfoto (3)James Gandolfini halála után is díjesélyes A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnagyobb, leghangosabb sikerét egy romantikus vígjáték aratta.
  • Exek_mozikKap-e Oscart Gandolfini az Exek és szeretőkért? A fogadási irodák a világ legcinikusabb és legpontosabban előrelátó helyei. Ha ott a posztumusz Oscar-díjakról tesznek közzé statisztikákat, akkor azt érdemes komolyan venni – mindazoknak, […]
  • Exek_es_szeretok_jelenetfoto (3)Az Exek és Gandolfini Gotham tiszteleg James Gandolfini előtt. A szervezők az idén nyáron váratlanul elhunyt színész emlékének szentelik az egyik legrangosabb New York-i fesztivált, a Gotham Independent Film […]

Szólj hozzá!

Hozzászólás