Fotó: Kovács Tamás (RTL)

Expornóssal kezd majd a Playback Párbaj

Önmagában nem azzal van a gond, hogy egy expornóssal indul majd a feleslegesen hosszú címet kapó Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj, hanem azzal, hogy úgy tűnik az RTL-nél továbbra sem képesek távolabb látni a saját székházuknál és esetleg olyan hírességeket meghívni, ami érdekli is az embert.

szabo-zsofi-es-gaspar-laci-a-playback-parbaj-forgatasan
Szabó Zsófi, a biodíszlet és Gáspár Laci a műsorvezető Fotó: Kovács Tamás (RTL)

Ahogy az várható volt, a csatorna RTL Klubos arcokkal tölti majd fel a műsort, az első adásban például a Gyertek átos, Vundersőnös egyébként tegnapig Morning Show-s Vadon Jani küzd meg a pornósból celebbé lett Sáfrány Emese Aleska Diamonddal, aki akár a feleségem is lehetne, de nyugi csak névazonosság van.

Persze nem azt mondom, hogy rúgják be rögtön a Kunigunda kapuját, vagy hívják meg Marsi Anikót a műsorba, de sokkal szívesebben látnék olyan arcokat is a műsorban, akiket egyébként nem látni naponta háromszor az RTL és holdudvara saját készítésű műsoraiban.  (Adok is tippeket: Jakupcsek Gabi, D. Tóth Kriszta, Ónodi Eszter, Anger Zsolt stb…, de semmiképpen sem a Való Világos – Éjjel Nappalos tengely…)

A msort egyébként Sebestyén Balázs cége gyártja le a Viacomnak, a műsorvezető az X-Faktor mentorrá lett Gáspár Laci lesz, még az eredetiben Chrissy Teigen által “alakított” biodíszletet Szabó Zsófi fogja megtestesíteni (azért itt is van egy kis minőségbeli visszaesés, na).

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close