Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ez lesz a TRÓNOK HARCA 8. évadának egyik főkonfliktusa?

Lehetséges spoilerek a Trónok harca 8. évadáról

Az is kiderült mikor tér vissza a sorozat.

1

A TVLine oldalán egy nagyon érdekes tartalomleírás jelent meg, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a Trónok harcáról van szó.

Az írás szerint “egy 2019-ben visszatérő, elképesztően népszerű, prémium kábelcsatornán futó, Emmy-díjas sorozat történetét egy terhességgel kapcsolatos, meglepő fordulat bonyolítja majd.”

A legvalószínűbb egyébként, hogy Havas Jon és Daenerys közösen elhált éjszakájának lesznek következményei, még úgy is, hogy Daenerysnek jelen tudomásunk szerint nem lehet gyermeke. Egy sárkányokkal és élőhalottakkal teli világban minden bizonnyal az számítana a legkisebb csodának, ha mégis teherbe esne – az már más kérdés, hogy ez milyen hatással lenne a történetre.

Közben az Aryat alakító Maisie Williamsnek köszönhetően az is kiderült, hogy pontosan mikor tér vissza a képernyőre a sorozat.

“Decemberben ér majd véget a forgatás, és az első epizód 2019. áprilisában kerül képernyőre. Lesz tehát négy hónap összeállítani ezeket a hatalmas epizódokat. Nem akarjuk elkapkodni, tartozunk annyival a közönségnek és a rajongóknak, hogy az utolsó évadot a legjobb tudásunk szerint készítsük el.”

Share This