Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ez történik a THE WALKING DEAD 8. évadának második felében

0

Február 25-én (itthon egy nappal később) folytatódik a The Walking Dead 8. évada, amelyben továbbra is a háború lesz a jelszó. Legalábbis a friss plakát mellé érkezett tartalomleírás szerint.

A totális háború mindent lerombolt. A közösségek megosztottak. Alexandria elpusztult, a Hilltopot sarokba szorították, a Királyság pedig darabokban – egyik felük halott, másik felüket pedig a Megmentők irányítják.

A középpontban álló Rick pedig most tudja meg, hogy az alexandriaiakat biztonságba juttató Carlt megharapta egy zombi. De nem ő az egyetlen, aki a teljes kétségbeesés szélén táncol. Aaron and Enid szorult helyzetben vannak, nem tudják, barátok vagy ellenségek veszik körül őket. Gabriel megpróbálja visszacsempészni Dr. Carlsont a Hilltopba, a terhes Maggie pedig a vezetői feladatok jelentette erkölcsi kihívásokkal küzd: a Megmentőkkel folytatott küzdelem nyomán tucatnyi hadifogoly sorsáról kell döntenie.

A háború mellett számos más veszély is leselkedik Neganre, aki árulókkal és más hataloméhes személyekkel kénytelen szembenézni a Menedékben. És noha Eugene egy fontos győzelmet hozott a Megmentőknek, az ő hűségét is új akadályok teszik próbára.

Share This