Ezek a színészek esélyesek a Han Solo film főbb szerepeire

0 305

Miután májusban bejelentették, hogy hosszas keresgélés után megtalálták a 2018-as Han Solo-spinoff főszereplőjét Alden Ehrenreich személyében, a castingok nem álltak le – még két fő karakterhez kellett színészt keresni: az űrcsempész egykori barátja, Lando Calrissian és egy egyelőre rejtélyes női főszereplő kell még a Disneynek.

han-solo-split

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a női karakter valószínűleg a friss, tehát kanonizált képregényekben bemutatott Sana Starros lesz, aki azt állítja magáról, hogy Han Solo felesége, de a csempész ezt tagadja. A szerep egyik legfőbb esélyese a 33 éves Tessa Thompson, aki a Creed című Rocky-film női főszereplője is volt, de a Westworldben is állandó szerepe van.

Egy másik esélyes a 23 éves Naomi Scott, akit eddig az egy évadot megélt Terra Nova című sorozatból ismerhettünk, de a készülő Power Rangers-filmben is feltűnik majd.

A harmadik színésznő, aki a Variety szerint részt vett a londoni castingon, a 27 éves Zoë Kravitz (Lenny Kravitz és Lisa Bonet lánya), aki bizonyított más franchise-filmben (X-Men: Az elsők), Oscar-mágnesben (Mad Max: A harag útja) és indie-gyöngyszemben (Dope) is, de a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésükben is játszik.

A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér egyik népszerű alakja, Lando Calrissian is megjelenik majd a spinoffban. Míg a két eredeti filmben Billy Dee Williams alakította a Bespin bolygón dolgozó férfit, addig a hírek szerint már meg is lehet a befutó a karakter fiatal változatára: a Balfékek (Community) című sorozatból ismert, rapperként Childish Gambino néven alkotó, legutóbb Atlanta címmel zseniális sorozatot létrehozó Donald Glover.

donald-glover

A Han Solo-filmet 2018. május 25-én tervezi moziba küldeni a Disney, a film két rendezője Christopher Miller és Phil Lord lesz, akik animációs (Derült égből fasírt, A Lego kaland) és élőszereplős (21 Jump Street, 22 Jump Street) is bizonyítottak már.