Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ezért szállt ki Danny Boyle a Bond 25-ből

Úgy néz ki kiderült, mik voltak azok a bizonyos kreatív nézeteltérések.

0

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy Danny Boyle James Bondjának politikai üzenetének köze lehetett a váláshoz, az új információk is erősítik meg, egy egészen nagy slusszpoénnal.

Az NME azt írja, hogy a dolog Boyle forgatókönyvének elolvasása után robbant ki. A producerek ugyanis túl szocialistának tartották James Bondot, ráadásul az Oroszországgal mostanság kiújuló politikai feszültséget helyezte előtérbe, és egy újabb hidegháborús időszakot vetített előre. Ezenkívül Barbara Broccoli producer és a James Bond szerepében ötödször és egyben utoljára feltűnő Daniel Craig is azt akarták, hogy James Bond meghaljon az epizód végén, ezzel Craig biztosan befejezte volna ügynöki pályafutását. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint ezt az ötletet Danny Boyle elvetette, sőt egyenesen nevetségesnek tartotta. Az biztos, hogy Boyle Bond-víziója nem az első James Bond film, ami végül nem kerül megvalósításra, itt összeszedtünk egyből 7 ilyen projektet is.

Az új James Bond film eredetileg 2019-re volt kitűzve, de nem valószínű, hogy 2020-nál hamarabb megkapnánk, hiszen egyelőre még az új rendezőt sem sikerült kiválasztani. Ráadásul nem hogy szűkült, de bővült a lehetséges rendezők listája, új névként Edgar Wright (Cornettp-trilógia) és Jean-Marc Vellée (Hatalmas kis hazugságok, Éles tárgyak) is felkerült a jelöltek közé.

Share This