Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ezt tudjuk eddig a THE WALKING DEAD 8. évadáról

0

Október 22-én végre megérkezik a The Walking Dead 8. évada, amellyel kapcsolatosan igencsak titokzatosak a készítők, bár azért kaptunk már némi támpontot a folytatást illetően.

  • A 8. évad premerjének (amely egyébként a sorozat történelmének 100. része) Mercy, vagyis Kegyelem lesz a címe (a Z Nation, Z mint Zombi alkotói és rajongói minden bizonnyal éreznek némi kikacsintást), ebben tovább épül majd a Szövetség Rickék, Alexandira, Hilltop és a Királyság között Negan ellenében.
  • A 8. évad 2. része a The Damned címet viseli és ebben már igencsak komoly tervvel állnak elő a szövetségesek. Eközben Rick találkozik egy rég nem látott ismerős arccal.
  • Lehet tippelgetni, hogy kicsoda ez az ismerős arc, ugyanis Scott Gimple showrunner éppen a napokban erősítette meg, hogy Heath-t például nem láthatjuk majd a 8. évadban. (Legalábbis a 8A évadban biztosan nem.)
  • Így hát könnyen lehet, hogy már a premier során ugrunk némi időt (nem az előzetesben is látott ősz Rickig, ami még nagyobb időugrásra enged következtetni) és a rég nem látott ismerős “csupán” a Negannek behódolt Eugene lesz.

  • A 8. évad 3. része Monsters címen viseli, és ebben a Megmentőkkel való konfliktus nem kívánt következményekkel jár Rick és csapata számára. Ennek is köszönhetően a szövetség létrehozásakor meglévő lelkesedés kezd kissé alábbhagyni…
  • A korábbi évadoknál szabadszájúbb lesz a 8. évad, aminek köszönhetően Negan is megereszt majd néhány cifra káromkodást. A poén, hogy a csatorna 2(!!!) bazdmeget engedélyezett a sorozat 8. évadának. Merthogy erre is van korlát.
  • Nem csak a káromkodás, de az akciók száma is gyarapszik. Legalábbis a sorozat készítői és szereplői azt ígérik, igencsak tartalmas lesz a 8. évad.
  • A készítők ennél hangzatosabb ígéreteket is tettek. Szerintük ugyanis egyenesen tévétörténelmi jelentőségű lesz az új évad, legalábbis a 100. epizód biztosan.

További írásaink a The Walking Dead 8. évadáról:

Mi jöhet a The Walking Dead 8. évadában?


Glenn visszatérhet a The Walking Dead 8. évadában


 

15 új fotó érkezett a THE WALKING DEAD 8. évadához


Eleget tesznek a rajongói óhajnak a The Walking Dead 8. évadában

 

Share This