Farm 2. nap – Ez eddig nagyon álmos

0 261

A Farm 2. napjának egyik legszembetűnőbb eredménye az, hogy Nádai Anikó pontosan ugyanazokkal a mimikákkal és grimaszokkal próbál meg beszélni, mint Lilu. Megvallom frankón, hogy először láttam őt – műsorvezetőként – és nagyon szembetűnő volt, hogy mintha Lilu egy alternatív verzióját látnám a képernyőn, igaz a műsorhoz a műsorvezető(k) pont annyit tett hozzá, mint az első alkalommal. Semennyit.

Amire egyébként a ValóVilágban heteket, hónapokat kellett várni, vagyis hogy a műsor (és a műsorban szereplő játékosok viselkedése) ellaposodjon, elálmosodjon. Itt már az első napon megvoltak az első férfi-nő (bár a viselkedésüket elnézve inkább fiú-lány, esetleg lány-lány) egymásra találások a második nap reggelén pedig kiderült, hogy a játékosok egy része tényleg nincs tisztában azzal, hogy ez bizony nem a ValóVilág, hanem egy olyan műsor, ahol bizony nem elég tengeni-lengeni, hanem komoly munkára van szükség.

Ká, hogy valószínűleg komoly következményekkel nem jár a kihágásuk, mert én bizony az összes “rezetbaszót” kivágnám a játékból, de ennyire meg sajnos nem szigorú a játék szabályzata.

Egyelőre továbbra sem valami izgalmas a Farm, a klikkesedés meg az ellentétek sem igazán hoznak látba, én sokkal szívesebben megnéznék valami olyasmit, mint a Siberia című fikciós reality (sorozat) volt, mert az tényleg odab@szott.