Farm 3-4. nap: Az új lakó sem pörgette fel az eseményeket

0 297

A Farmon még mindig nem igazán zajlik az élet és a termelés, ennek ellenére továbbra is a műsorvezetés a műsor leggyengébb pontja.

Farm

A 3. nap eseményeit a Lilu árnyékává tett Anikó vezényelte, de továbbra sem tudja sajt magát adni, még a 4. nap eseményeit kommentáló Fördős Zé olyanokat mond, 4 napnyi esemény után, hogy “régóta”, “hosszú ideje”, ami ugye elég megmosolyogtató tekintve, hogy a játék még csak most indult.

Persze már az első nap megvoltak a kötelező nyomulások, köszönhetően a Dani nevű parasztgyereknek, aminél csak szemetbántóbb az volt, hogy a magát intelligensnek mutató Laura vevő volt a dologra. Ennél már csak az a szörnyűbb, hogy a többiek már érzelmi szinten kezelik ezt a dolgot, pedig valószínűleg Gergő és Kongó kapcsolata ennél sokkal mélyebb…

És ha már Gergő, a mai adás előzetesében láthattuk, hogy a srác igencsak kibukik, amit speciel én már nagyon várom, hiszen az első naptó fogva látszik, hogy a srác egy alvó oroszlán, aki nem igazán szereti ha húzogatják a bajszát.

Persze a legnagyobb kérdés az, hogy a Sanya által párbajra küldött Dani kit visz ki párbajozni?

Mert arra nem kaptunk választ, hogy a műsorba új lányként érkezett és a naivitásáért cserébe jól megszívatott Vivit kiviheti-e, vagy a műsor készítői ezt nem engedik.

Bár az Attila nevű paraszthuszár továbbra sem a kedvencünk, azt meg kell hagyni, hogy a VV7 Dennisre emlékeztető viselkedése és a Márkkal való apa-fiú kapcsolata adják eddig a műsor legszórakoztatóbb elemeit.

Persze nem csak a két srác tud nagyon szakérteni, a lányok is ki tudnak tenni magukért, ha arról van szó, valszínűleg Dia nélkül is megállna az élet a Farmon és nem csak azért, mert ő az egyetlen ízig-vérig vidéki lány.