Farm 5. nap: Sándor, a gyengekezű

0 267

A Farm 5. napjának kérdése az volt, hogy kit fog kihívni a Kiválasztottá tett Dani, de emellett is történtek események szerencsére.

Betoppant például Szilveszter Gazda, akinek a megjelenésétől még így tévén keresztül is rosszul vagyunk, hát még a farmlakók. Hát még Sándor.

Szilvesztermentor ugyanis a Farm minden kudarcát Sándornak tulajdonította be, ami bár elsőre nagyon rosszul esett az extábornagynak, később kiadta a jelszót: Egyetek, igyatok, szaporodjatok.

Ez utóbbi kapcsán jött a másik érdekesség, ugyanis Cintia coming outolt egyet: “Én a puncit is szeretem.” Mindezt a favágó Norbinak mondta el, akivel megbeszélték, hogy majd néha összebújnak, hogy cirógassák egymást. 4 nap után ilyen elvonási tüneteik vannak. A ValóVilág ehhez képest gyerekmese volt.

Ez mondjuk az események szempontjából kevésbé fontos, az már annál inkább, hogy Dani és Gergő összeugrott az ebédnél, utóbbiból elő is szabadult az alvó oroszlán és kis híján letépte a fejét a “lófejűnek”. Utóbbi higgadtan nyugtázta, hogy pont ezt szerette volna kihozni belőle, úgyhogy minden rendben.

Ezzel azonban Gergő is felkerült a potenciális jelöltek közé, már ami a kihívást illeti. Egy kis Fördős Zével való kupaktanács után Dani el is mondta, hogy ki az a 3 ember, akit ki nem állhat. Az első természetesen Sándor, de őt nem hívhatja ki, de Norbi is a jelöltjei közt volt, akit nem tart gerincesnek. A harmadik és egyben kihívott, pedig nem más, mint Dóri, aki annyira jelentéktelen, hogy még nekem is utána kellett olvasnom most, mert nem emlékeztem a nevére.