Farm 6.nap : A nagypofájú kiesett, az idegesítő maradt


Kár, hogy egy párbaj rondított bele a hatodik nap történéseibe, mert meg kell hagyni ez a nap a Farmon a találékonyság napja volt. Sanya wc-ülőkéje, vagy Márk fésűje kimaxolta azt, amiről szól ez a játék.

Összességében kijelenthetjük, hogy most már hivatalosan is két csapat van a Farmon. Vannak akik felfogták a játék lényegét és van Dani meg a csitrikből álló holdudvara, akik összetévesztették ezt és a ValóVilágot. Dani kiesésével mondjuk a Dani csapatnak valószínűleg annyi, még a másik csapat nem áll elég erős karakterekből ahhoz, hogy a szövetségük is erős legyen.

Dani, mint aki érzi a vesztét még egy utolsó próbálkozást tett az escortgyanús Lauránál, ehhez pedig a nem túl okosnak tűnő Laura segítségét kérte.

Aztán megpróbálta önerőből is, és itt jött ki igazán, hogy milyen képzavarban van a srác önmagával, ugyanis tulajdonképpen ultimátumot adott a szőke “modellnek”.

A nap folyamán megvolt a nagy kilakoltatási kampány is, Attila vezetésével ugyanis azt akarták többen elérni, hogy Kongó kint lakjon, mondván a kutyának nincs helye a konyhában és a hálóban. Becsületükre legyen mondva, hogy felajánlották, hogy építenek neki egy ólat a teraszra.

Szóval lófejű nagypofájú Mr. Mercedes és jelentéktelen, mindenre furán reagáló Anya párbaján győzött a tapasztalat és a több ész, pedig Mr. Mercedes szerintem jól választott párbaj ellenfelet, már ha a nemi-, kori és egyéb hasonló adottságokat nézzük egy ügyességi feladat során. Ez a srác viszont bebizonyította, hogy még egy villanykörte betekerése is komoly feladatot okozna számára. Ezt nevezi úgy a köznyelv, hogy “nem életrevaló”.

Dani kiesése azonban csak jót tehet a Farmnak. Egyrészt azért, mert ezek után mindenki átértékeli kicsit a saját képességeit, hiszen valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy Dóri egy ügyességi feladattal hazaküldi Mercedest. Másrészt meg Mercedes Attilát tette meg heti gazdának, aki minden bizonnyal sokkal keménykezűbb lesz elődjénél.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Mutasd a kommenteket (1)
Close