Farm 6.nap : A nagypofájú kiesett, az idegesítő maradt

1 298

Kár, hogy egy párbaj rondított bele a hatodik nap történéseibe, mert meg kell hagyni ez a nap a Farmon a találékonyság napja volt. Sanya wc-ülőkéje, vagy Márk fésűje kimaxolta azt, amiről szól ez a játék.

Összességében kijelenthetjük, hogy most már hivatalosan is két csapat van a Farmon. Vannak akik felfogták a játék lényegét és van Dani meg a csitrikből álló holdudvara, akik összetévesztették ezt és a ValóVilágot. Dani kiesésével mondjuk a Dani csapatnak valószínűleg annyi, még a másik csapat nem áll elég erős karakterekből ahhoz, hogy a szövetségük is erős legyen.

Dani, mint aki érzi a vesztét még egy utolsó próbálkozást tett az escortgyanús Lauránál, ehhez pedig a nem túl okosnak tűnő Laura segítségét kérte.

Aztán megpróbálta önerőből is, és itt jött ki igazán, hogy milyen képzavarban van a srác önmagával, ugyanis tulajdonképpen ultimátumot adott a szőke “modellnek”.

A nap folyamán megvolt a nagy kilakoltatási kampány is, Attila vezetésével ugyanis azt akarták többen elérni, hogy Kongó kint lakjon, mondván a kutyának nincs helye a konyhában és a hálóban. Becsületükre legyen mondva, hogy felajánlották, hogy építenek neki egy ólat a teraszra.

Szóval lófejű nagypofájú Mr. Mercedes és jelentéktelen, mindenre furán reagáló Anya párbaján győzött a tapasztalat és a több ész, pedig Mr. Mercedes szerintem jól választott párbaj ellenfelet, már ha a nemi-, kori és egyéb hasonló adottságokat nézzük egy ügyességi feladat során. Ez a srác viszont bebizonyította, hogy még egy villanykörte betekerése is komoly feladatot okozna számára. Ezt nevezi úgy a köznyelv, hogy “nem életrevaló”.

Dani kiesése azonban csak jót tehet a Farmnak. Egyrészt azért, mert ezek után mindenki átértékeli kicsit a saját képességeit, hiszen valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy Dóri egy ügyességi feladattal hazaküldi Mercedest. Másrészt meg Mercedes Attilát tette meg heti gazdának, aki minden bizonnyal sokkal keménykezűbb lesz elődjénél.