Farm Dani csalással vádolta az RTL-t, most visszakerül a játékba

0 321

Kiesése után Farm Dani első dolgai között szerepelt, hogy létrehozott egy az RTL Klub által kezelttől független Facebook-oldalt, ahová a rajongóit gyűjtötte. A rajongóit persze idézőjeles, hiszen Dani a műsor eddigi rövid történetének legutáltabb játékosa.

Ő maga egyébként éppen ezen bukott ki leginkább, mondván visszanézte az adásokat és látja, hogy az RTL Klub szerkesztői-vágói-producerei szándékosan állították be őt rosszfiúnak, ami a 40 perces műsorban visszaköszönt az egyáltalán nem fedi azt, ami valójában odabent történt. Ez mondjuk  a játék szempontjából mindegy, hiszen nem a nézői szimpátiaszavazások alapján dől el, hogy ki esik ki a játékból.

Nem ő az első egyébként, aki ezzel vádolja meg a csatornát, de úgy tűnik, hogy a felek megegyezésre jutottak. Farm Dani ugyanis nem sokkal ezután törölte az új oldalát – amit egyébként létre sem hozhatott volna az RTL engedélye nélkül – sőt azt is megtudtuk, hogy a nem Dani hamarosan újra látható lesz a Farmban.

A Farm hivatalos oldalainak kommentjeit elnézve ennek nem igazán örülnek a műsor nézői és nem csak a Danival szemben felállított/táplált ellenszenvük miatt, hanem azért, mert nem tartják fairnek, hogy egy olyan játékos kapjon újabb esélyt a győzelemre, aki már egy párbaj során alulmaradt.