Februárban érkezik a The Night Manager a magyar AMC-re

0 451

Az AMC közzétette vadonatúj és visszatérő sorozatainak premieridőpontjait. A nyolc epizódból álló kémdráma, a ?The Night Manager? bemutatója február 22., 21:00 óra. Főszereplői Hugh Laurie (?Doktor House?) és Tom Hiddleston (?Bosszúállók?).

The Night Manager - First Look 1

A ?The Night Manager? John le Carré azonos című kémdrámájának mai értelmezése lesz. A sorozat az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét meséli el. Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr (Olivia Colman), hogy beférkőzzön Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) nemzetközi üzletember belső köreibe. A feladat pedig: szétrobbantani Roper titkos fegyverkereskedelemmel folytatott bűnös szövetkezését. Azért, hogy beférkőzzön Roper hatalmas birodalmának közepébe, Pine-nak ellen kell állnia a könnyen megvesztegethető és gyanakvó fönöke (Major Corkoran ? Tom Hollander) záporozó kérdéseinek és a szépséges barátnő (Jed – Elizabeth Debicki) vonzerejének. A jó ügyért azonban Pine-nak magának is bűnözővé kell válnia.

A sorozat vezető producerei John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell és Stephen Garrett. A forgatókönyvet David Farr jegyzi, a rendező pedig az Oscar-díjas Susanne Bier. A ?The Night Manager? az AMC, a BBC One és a The Ink Factory koprodukciójában készült.

The Night Manager - First Look 2